Aquilum

Onze labels

Samen dragen we bij aan gezonde organisaties

We streven naar een leven lang inzetbaar zijn. Geen symptoombestrijding, maar als een echte partner meedenken en adviseren over hoe medewerkers langer gezond en energiek aan de slag kunnen blijven of na uitval opnieuw aan de slag kunnen binnen een functie die bij de nieuwe situatie past.

We streven naar een leven lang inzetbaar zijn. Geen symptoombestrijding, maar als een echte partner meedenken en adviseren over hoe medewerkers langer gezond en energiek aan de slag kunnen blijven of na uitval opnieuw aan de slag kunnen binnen een functie die bij de nieuwe situatie past.

Equilar

Equilar is een ambitieuze, gecertificeerde arbodienst met landelijke dekking. Wij ontzorgen werkgevers en werknemers bij preventie en verzuim.

We zijn ervan overtuigd dat preventie de essentie is om tot positieve resultaten te komen en daarmee duurzame inzetbaarheid van mensen en organisaties te vergroten. We doen niet aan symptoombestrijding, maar denken juist als echte partner mee over hoe uw medewerkers langer gezond en energiek aan de slag kunnen blijven.

Meer over Equilar

Ardeon

Ardeon is een onafhankelijk specialist op het gebied van arbeidsdeskundige dienstverlening. Haar gekwalificeerde arbeidsdeskundigen zijn landelijk actief en regionaal betrokken. Werkgevers zetten Ardeon onder andere in voor het arbeidsdeskundig onderzoek, het arbeidsdeskundig 1e spoortraject, de 13e week-check, loonwaardebepaling en bij vragen rondom complexe verzuimvraagstukken.

Meer over Ardeon

Medicum Consult

Medicum Consult is een pro-actieve organisatie van ondernemende (praktijkondersteuner) bedrijfsartsen die bedrijven, adviseert en coacht op het gebied van verzuim, gezondheid, welzijn en arbo.

De klant echt kennen. Dat geldt niet alleen voor de werkgeverssituatie maar ook voor de werknemerssituatie. Weten wat er speelt in een organisatie. Voor ons betekent dat daadwerkelijk aanwezig zijn binnen het bedrijf.

Meer over Medicum Consult

Redira

Ziek zijn is voor niemand prettig. Zeker wanneer langdurige ziekte ervoor zorgt dat de werknemer zijn werk niet meer kan doen. De wet verlangt van werkgever en werknemer dat zij zich samen inspannen om de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. 

Redira is een gecertificeerd specialist in re-integratie en arbeidsmobiliteit. Werkgevers zetten Redira onder andere in voor 2e- en 3e spoortrajecten, outplacement en loopbaanadvies. Het is de missie van Redira om uitgevallen werknemers in Nederland aan duurzaam werk te helpen en klanten te ontzorgen bij werkgeversvraagstukken rondom verzuim en re-integratie.

Meer over Redira

Solid Sense

Solid Sense is hét coachings- en trainingsbureau voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers. Zij zijn immers het fundament van gezonde organisaties. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk organisaties te helpen gezond te worden én te blijven.

Met onze integrale aanpak op organisatie, team en individueel niveau gaan we voor duurzame oplossingen. Als geen ander verstaan wij de kunst van het mooie coachings- en trainingsvak. 

Meer over Solid Sense

WGA Raadgevers

WGA Raadgevers is specialist op het gebied van verzuimschadelastbeheersing. Werkgevers worden geconfronteerd met enorme kosten, wanneer (ex-)werknemers in aanmerking komen voor een ZW- en/of WGA-uitkering. Als professioneel rechtshulpverlener met jarenlange ervaring zijn zij in staat om schadelast te beheersen door middel van herbeoordeling en bezwaar- en beroepsprocedures tegen beslissingen van het UWV en/of Belastingdienst.

Meer over WGA Raadgevers

Scolea

Scolea is dé opleider voor verzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratievraagstukken. Als onafhankelijk opleider combineert Scolea ouderwets vakmanschap met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vakonderwijs. De visie van Scolea is dat ambachtelijke en persoonlijke benadering van arbeidsverzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie leidt tot duurzame oplossingen. Scolea werkt samen met een groot team van ervaren docenten uit het werkveld.

Meer over Scolea

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.