Aquilum

KOBA-DI

Kosten baten tool

Wat zijn de voordelen van investeren duurzame inzetbaarheid en wat kost het als jouw medewerkers niet vitaal en bevlogen zijn? En hoe kun je het meest effectieve beleid implementeren dat het meeste oplevert? Met behulp van de kosten baten tool duurzame inzetbaarheid (KOBA-DI, TNO) kun je in euro's berekenen welke besparingen er mogelijk zijn in jouw organisatie.

Het gebruik van de KOBA-DI tool

De KOBA-DI tool is ontworpen om inzicht te geven in de kosten en baten van duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie. Onze register adviseur duurzame inzetbaarheid is gecertificeerd om met deze tool te mogen werken. Hoe gaan we te werk?

  1. We verzamelen gegevens over de gezondheid, veiligheid en productiviteit van jouw medewerkers. Dit omvat informatie over ziekteverzuim, arbeidsongevallen, gezondheidsproblemen en productiviteit.

  2. We verwerken deze gegevens. De KOBA-DI tool berekent de kosten en baten van verschillende interventies op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

  3. Samen analyseren we de resultaten van de tool om te bepalen welke interventies het meest effectief zijn en het meest opleveren in jouw organisatie.

De uitkomst van de KOBA-DI vormt de basis voor een goede business case. 

 

Meer informatie over de inzet van deze tool? Neem contact met ons op! Onze register adviseur duurzame inzetbaarheid gaat graag vrijblijvend in gesprek. 

Bekijk ook:

Meer informatie over deze tool?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.